Akhisar Özel Doğuş Hastanesi yaptığı bilgilendirme ziyaretleri ve sağlıkta hizmet atılımları kapsamında Akhisar Manaclar ve Pazarcılar Esnaf Odası ile sağlık protokolü imzaladı.

Çarşamba pazarı mevkiinde bulunan oda binasında yapılan imza merasiminde Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güral ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

İmza merasimi esnasında konuşan Yaşar Artar; ''Biz Doğuş Hastanesi olarak, sağlık hizmetini ulaştırabildiğimiz kadar çok insanımıza ulaştırmayı kendimize borç bildik. Bu kapsamda çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Bu gün itibari ile Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası ile aramızda imzaladığımız sağlık protokolüyle odaya bağlı tüm esnaflarımızada sorunsuz bir sağlık hizmeti sunmayı taahhüt ettik. Bu çalışmalarımız en ücra köşedeki vatandaşımıza ulaşana kadar devam edecektir.'' dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Güral'da tüm odaya kayıtlı olan tüm manav ve pazarcıların ve ailelerinin sağlık protokolü kapsamında Akhisar Özel Doğuş Hastanesinden yararlanabileceğini belirterek hayırlara vesile olmasını diledi.