Akhisar Özel Doğuş Hastanesi’nin bugün Kurtul ailesi ile ilgili gerçekleştirdiği basın açıklamasına Op. Dr. Özgür Kurtul’dan da cevap geldi.

Yazılı olarak yaptığı açıklamada Kurtul, hastanenin açıklama metninden yönetim Kurulu başkanı Mehmet Ulusoy’un haberinin olmadığını ve hastaneye özel denetçi atanıp mali kayıtların incelenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Op. Dr. Özgür Kurtul’un basın açıklaması şu şekilde; 

“Sayın Basın Mensupları Doğuşun roman gibi uzun içi boş saldırgan açıklamasından sonra Bana cevap Hakkı doğdu lütfen yayınlayınız.

1-) Bizi neden yönetimden uzaklaştırdınız demedik, neden ekmeğimizle oynadınız dedik. Fikir ayrılıkları olabilir, yönetimimizi beğenmemiş olabilirsiniz ama neden onurumuzla oynadınız dedik!

2-) Şu an yönetim kurulu üyesi olan Mehmet Duman , önceki yönetimin de üyesi değil miydi? Tüm kararların altında imzası yok mu? Dolayısıyla yaptığınız haksız ithamlar doğru olsa bile sorumlusu değil mi? Mehmet Duman sütten çıkmış akkaşık , Bülent Kurtul ise sorumlu olabilir mi? Çocuk mu kandırıyorsunuz siz?

3-) Biz kurumu ve ortaklarımıza yönelik yıpratıcı beyan vermedik, Doğuşa ait bu açıklamayı bile yönetimin yazmasına izin vermeden yazan danışman şirketi hedef aldık.

Ama doğuş yönetimi kontrolünü yitirmiş durumda yönetim kurulu Başkan'ı mehmet Ulusoy'u arıyorum Metin'den haberim yok diyor. Hastanenin kontrolü Savaş Doğru'da tamamen, yazık çok yazık!Yapılan ithamlar asılsız , tamamen danışman şirketin yanlış yönlendirmesi, hiç bir Hukiki dayanağı, belgesi yok, mahkeme kararı yok, madem öyle DOĞUŞ YÖNETİMİNE TEKLİFİM MAHKEMEYE BAŞVURALIM ÖZEL DENETİCİ ATATALIM. 2 yönetimin de dönemin mali kayıtları incelensin AKHİSARLI GERÇEĞİ ÖĞRENSİN!!!!!” denildi.