Kurulduğu günden bu yana insan odaklı sağlık hizmetleri vermeyi temel değer edinen Akhisar’ın ilk özel hastanesi olan Özel Doğuş Hastanesi, uzman hekim kadrosuna Kardiyoloji Uzmanı Dr. Nesimi YAVUZ’u da dahil etti.

Kalp ve Damar Hastalıkları Uzmanı Dr. Nesimi YAVUZ, 1983 yılında Malatya’da doğdu. İlköğretim ve Lise öğrenimini Manisa ve Malatya’da tamamladıktan sonra; Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2009 yılında mezun olarak Muş Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde pratisyen hekim olarak görev yaptı. Kardiyoloji İhtisasını 2010-2014 yılları arasında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde tamamlayıp 2014-2016 yılları arasında Şanlıurfa Viranşehir Devlet Hastanesi’nde Kardiyoloji Uzmanı olarak çalışan Dr. Nesimi YAVUZ; Özel Doğuş Hastanesi’nde hizmet vermeye başlamıştır.

Uzm. Dr. Nesimi YAVUZ; “Kardiyoloji bölümünde; EKG, Renkli Dopler Ekokardiyografi, Eforlu EKG, 24 Saat EKG Kaydı (Holter), 24 Saat Kan Basıncı izlemi (Tansiyon Holter) gibi ekipmanlar ile birlikte; Kalp Ritim ve ileti bozuklukları, Kalp Kapak Hastalıkları, Periferik Damar Hastalıkları, Aort Damarı Hastalıkları, Hipertansiyon, Hiperlipidemi, Doğumsal Kalp Hastalıkları ve Kardiyolojik acil işlemler gibi birçok Kalp hastalığının teşhis ve tedavisi mümkündür.” dedi. 

Dr. Nesimi YAVUZ; Özel Doğuş Hastanesi’ne gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Akhisar’da böyle köklü ve uzun yıllar ayakta kalan bir sağlık kurumunda çalışmak benim için de onur verici.” ifadelerini kullandı. 

Türk Kardiyoloji Derneği ve Manisa Tabip Odası üyesi olan Uzm. Dr. Nesimi YAVUZ; Kardiyoloji konusunda birçok araştırmada ve kongrede bulunmuştur.