Türkiye Kamu-Sen Manisa İl Temsilciliği, Akhisar Özel Doğuş Hastanesi ile sağlık protokolü imzaladı. 

İmza törenine Kamu-Sen İl Temsilciliği adına Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilcisi Cihan KÜÇÜKAYDIN, Türk Yerel Hizmet-Sen İlçe Temsilcisi Mustafa ÇETİN ,Türk Sağlık-Sen ilçe Temsilcisi Uğur YALÇINKAYA ,Türk Tarım Orman -Sen İlçe Temsilcisi Talip TAYLAN, Türk Büro-Sen İlçe Temsilcisi Ali AKTAŞ Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Mehmet Ulusoy ve Kurumsal Pazarlama & Halkla İlişkiler Sorumlusu Cenk Yahya Kayserili katıldı.

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği adına protokolü imzalayan Cihan KÜÇÜKAYDIN; ''Öncelikle büromuza gelen, çayımızı içen Akhisar Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanıma ve ekibine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Sendikalar,  üyelerinin ekonomik ve özlük haklarını savunmak ve iyileştirmek için vardır. Kamu çalışanlarının işini en iyi şekilde yapabilmesi sağlıklı bir çalışma ortamı ve sağlıklı bir beden ile mümkün olacaktır. Bizde bu gün Akhisar Özel Doğuş Hastanesiyle sağlık protokolü imzalayarak üyelerimize hem ekonomik bir katkı yapmış, hem de özel sağlık hizmetlerinden yararlanmaları için artı bir dokunuş yapmış oluyoruz. Özel Doğuş Hastanesi Yönetimine ve çalışanlarına Akhisar ve çevre ilçelere yapmış oldukları sağlık hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Bu protokolden dolayı da Akhisar Özel Doğuş Hastanesine  üyelerimiz adına teşekkür eder  Protokolün hem Akhisar Özel Doğuş Hastanesine hem de Türkiye Kamu-Sen Üyelerine hayırlı olmasını dileriz'' dedi.

Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy ise; Sizleri daima sağlıklı bir şekilde ağırlamak isteriz ama herhangi bir sağlık problemi söz konusu olduğunda her türlü tıbbi yardım ile sizlerin yanında olacağız. İmzalanan bu protokolün  iki kurum adına da hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.


Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonuna bağlı iş kolu federasyonların isimleri  

Türk Eğitim-Sen
Türk Sağlık-Sen
Türk Tarım Orman-Sen
Türk Ulaşım-Sen
Türk Diyanet Vakıf-Sen
Türk Haber-Sen T
Türk Büro-Sen
Türk Yerel Hizmet Sen
Türk Kültür Sanat-Sen
Türk Enerji-Sen
Türk İmar- Sen