Akhisar Kahveciler Odası ile Özel Doğuş Hastanesi bir ilke imza attı.

Akhisar Kahveciler Odası ve Özel Doğuş Hastanesinin yağmış olduğu anlaşmada, Akhisar Kahveciler Odası üyelerine özel Mamografi ve Prostat tanısında ücretsiz hizmet verilmesi konusunda anlaşma yapıldı.

Akhisar Kahveciler Odası Başkanı Erkin Güney anlaşma ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında; “ Yapılan araştırmalarda erkeklerde Akciğer, kadınlarda göğüs kanserinin yaygın olduğunu biliyoruz. Mamografi testinin üyelerimize ve birinci dereceden yakınlarına ücretsiz yapılması konusunda anlaşma sağladık. Bu anlaşmadan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Sadece Akhisar’da değil Manisa ve Ege’de kaliteli bir sağlık hizmeti sundukları için kendilerine teşekkür ediyorum. Kahveciler odası olarak sizin hastanenizde hatırlanmak amacıyla bu gün yapılan protokolün anısına sizlere hizmetinizden dolayı teşekkür plaketi takdim etmek istiyorum.” Dedi.

Erkin Güney ayrıca Özel Doğuş Hastanesi ile 5 yıldır anlaşıldığını, bu yılın 6. Yıl olduğunu dile getirerek yapılan anlaşmaların sadece kurumlar arası protokolden ziyade olmadığını farkındalık yaratacak ve kamuoyunun ilgisini çekecek anlaşmalar olduğunu dile getirdi. Kahveciler Odasının 495 üyesinin olduğunu dile getiren Güney sadece üyelerinin değil 1. Dereceden yakınlarının da yapılan anlaşma ile hizmet alacaklarını söyledi. 

Özel Doğuş Hastanesi Kurumsal Pazarlama Tanıtımı ve Halkla İlişkiler Müdürü Yaşar Arter konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, Kahveciler Odası Başkanı Erkin Güney ve Eşinin özel çalışmaları ile hazırlanan bir anlaşma olduğunu dile getirerek; “Mamografi çalışmasının dışında biz de kurum olarak bir katkıda bulunmak istiyoruz. Kahveciler Odası Yönetimi önderliğinde Akciğer ve Prostat hastalığı konusunda tanı ve tedavi sürecinde gerekli desteği vereceğimizin sözünü veriyoruz. Size ve üyelerinize yönelik hastanemizin sağlık hizmetlerinden yararlanan yatan ve ayakta tedavi gören hastalarınıza %15 indirim yaparak katkıda bulunacağız. Sosyal güvencesi olamayan ve size gelen vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerini alabilmesi için bize yönlendirebilirsiniz. Sizin aracılığınızla gelen kişilerden hastane katkı payını almadan tedavi görmesini sağlayacağız.” Dedi.

Kurumsal Pazarlama Tanıtımı ve Halkla İlişkiler Müdürü Yaşar Arter ayrıca yaptığı açıklamada evlenecek olan gençlere de müjde vererek sağlık raporunun ücretsiz olarak verileceğini bildirdi. 

Özel Doğuş Hastanesi ile yapılan protokol anlaşmasına Kahveciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkin Güney dışında Hüseyin Öktem, Behzat Çalışkan, Tonay Tosuner, H. Olcay Gün, Burhanettin Ar ve Recep Mersin katılırken, Özel Doğuş Hastanesinden de Kurumsal Pazarlama Tanıtımı ve Halkla İlişkiler Müdürü Yaşar Arter, Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Erkan Dursun ve Kurumsal Pazarlama Temsilcisi Hilal Çetin katıldı.