Kurulduğu günden bu yana insan odaklı sağlık hizmetleri vermeyi temel değer edinen Akhisar’ın ilk özel hastanesi olan Özel Doğuş Hastanesi, uzman hekim kadrosuna Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Orhan ÖZEN’i de dahil etti.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Orhan ÖZEN, 1981 yılında Mardin’de doğmuştur. İlköğretim ve Lise öğrenimini Mardin’de tamamlamış, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra, Uzmanlığını Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum üzerine yapmıştır. Çeşitli Kamu ve Özel Sağlık Kurumlarında çalışan Orhan ÖZEN, Özel Doğuş Hastanesi’nde hizmet vermeye başlamıştır.


Op. Dr. Orhan ÖZEN; “Gebelik Takibi, USG, Spinal Doğum, Normal Doğum, Sezaryen Doğum, Epidural Doğum, Adet Düzensizlikleri, Vajinal Akıntılar, İnfertilite (kısırlık) tanı ve tedavisi, Aşılama (İntrauterin İnseminasyon), Menopoz Takip ve Tedavisi, Yumurtalık Kistleri Tanı ve Tedavisi, İdrar Kesesi Sarkması, İdrar Kaçırma Operasyonları, Kapalı Yöntemle Rahim ve Yumurtalık Kisti Ameliyatları, Kapalı Ameliyatla Tüplerin Bağlanması, Ektopik (Dış Gebelik) Tanı ve Operasyonu, Terapötik Küretaj, Rahim Ağzı Kanser Taraması, İkili, Üçlü Dörtlü tarama testleri” alanlarında hizmet verecektir.

Orhan ÖZEN; “Özel Doğuş Hastanesi’ne gelmek için, önce bu bölgeyi araştırdık. Anladık ki; hastane sadece Akhisar’a değil, çevre il ve ilçelere de hizmet veriyor ve bunun yanında çok köklü bir kurum. Bu yüzden burada olduğum için mutluyum.” ifadelerini kullandı. 

Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği ve Manisa Tabip Odası üyesi olan Op. Dr. Orhan ÖZEN; Kadın Hastalıkları konusunda birçok araştırmada ve kongrede bulunmuştur.