Sağlığın adresi , Akhisarı’n yeni Özel Hastanesi Özel Akhisar Hastanesinde Pazar günü dünyaya gelen bebeklerin aileleri doğum tarihleri ile de farklı bir mutluluk yaşıyorlar.

03.03.2013 tarihinde Özel Akhisar Hastanesinde dünyaya gözlerin açan bebeklerAslı-Caner GÜLEÇ, Müşerref-Şaban DOĞRU,Filiz-Sebahattin ÖZKAN ,Cemile-Mustafa YURT,Gonca-Cumali İNAL ,Gizem-Fehmi DİRİ çiftlerin bebekleri oldu.Özel Akhisar Hastanesinde Opr.Dr.Betül Bayır TALAS tarafından başarı ile gerçekleştirilen operasyonlar sonucu dünyaya gözlerini açan bebeklerin aileleri mutlulukları şöyle ifade ettiler;

Bebeklerimizin böyle bir tarihte dünyaya gözlerini açmaları hem bizim hem de bebeklerimiz için önemli bir anı olarak kalacak burada bizi ağırlayan misafir eden doktorlarımızın ve hastane personelin ilgisi bizleri çok memnun etti herkese çok teşekkür ediyoruz Akhisarımız da böyle bir hastane olması büyük bir kazançtır dediler.

Bebeklerin muayelerin yapan çocuk doktoru Ulviye UZAR ve doğum gerçekleştiren Opr.Dr. Betül Bayır TALAS annelerin ve bebeklerin sağlık durumlarını iyi olduğunu belirtiler. Özel Akhisar Hastanesi olarak bebeklere ve ailelerine sağlıklı bir yaşam diliyoruz dediler.