Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD), Özel Doğuş Hastanesi ile sağlık protokolü imzaladı.

Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy ve Kurumsal Pazarlama & Halkla İlişkiler Sorumlusu Cenk Yahya Kayserili, Akhisar Genç İş Adamları Derneğinde AKGİAD Başkanı Özkan Kalın, Başkan Yardımcısı, Bilal Özükırmızı, yönetim kurulu üyeleri Burçin Karakuş, Bahri Dirikbil ve Rafet Soydemir ile sağlık protokolü imzalamak üzere bir araya geldi.

Ziyaret esnasında konuşan Başkan Kalın; ''Özel Doğuş Hastanesi, Akhisar'da kurulan ilk Özel Hastane olması sebebiyle bizlerin daha çok alışkın olduğu ve tercih ettiğimiz bir kurumdur.  20 yıldan bu yana hizmet veriyorsunuz. Son dönemlerde de gözle görülen bir yapılanma içerisine girdiniz ki bu da dışarıya olumlu olarak yansımıştır. Biz de Akhisarlı genç işadamları olarak sağlımızı sizlere emanet etmeye karar verdik. Ve bu durumdan oldukça mutluyuz'' dedi.

Ardından konuşan Mehmet Ulusoy; '' Öncelikle Akhisar'ımızın genç iş adamları ile böyle bir protokol imzalamak beni de mutlu etti. Bizler sağlık odaklı bir anlayış ile hareket etmekteyiz. Tabi ki sağlık söz konusu olduğu zaman diğer bütün hususlar daima ikinci plana atılmaktadır. Bu mantalite ile öncelikle hekim kadromuzu güçlendirdik, yeni hekimlerimiz geldi ki, hepsi yakinen tanıdığınız isimler. Tabi ki yapılan bu değişiklikleri insanlarda fark ediyor ve sonuç olarak olumlu dönüşler başlayınca bizler mutlu oluyoruz'' dedi.

Kurumsal Pazarlama & Halkla İlişkiler Sorumlusu Cenk Yahya Kayserili ise sağlık konusunun hafife alınmayacak bir konu olduğunu özellikle belli bir yaş grubunda ki kesimin düzenli olarak sağlık kontrollerinde bulunması gerektiğinin altını vurguladı.