Sağlıkta Kalite’ ilkesiyle hizmetlerine hızla devam eden Özel Akhisar Hastanesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Ebru Ceylan’ı bünyesine kattı. 

Uzm. Dr. Ebru Ceylan “Boyun ağrıları, omuz ağrıları, bel ağrıları, eklem enjeksiyonu, menisküs yırtıkları , romatizmal hastalıkları, bağ dokusu yaralanmaları, kas ve eklem incinmeleri, ortopedi ve protez ameliyatları öncesi ve sonrası rehabilitasyon uygulamaları, pediatrik rehabilitasyon, inme, beyin hasarı ve omurilik zedelenmeleri sonucu oluşan felçler, PRP (kök hücre), topuk dikeni tedavisi, tetik nokta enjeksiyonu” gibi alanlarda hizmet vermektedir.

Özel Akhisar Hastanesine gelmesiyle ilgili konuşan Uzm. Dr. Ebru Ceylan, “Özel Akhisar Hastanesine gelmekten mutluyum, ekibimizle birlikte Akhisar ve bölge halkına en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Uzm. Dr. Ebru Ceylan

Fizik Tedavi VE Rehabilitasyon Uzmanı  Dr.  Ebru Ceylan 1978 Çanakkale Çan doğumludur. İlköğretimini Isparta Keçiborlu 19 Mayıs ilkokulunda tamamlandı. Ortaöğretim ve liseyi Özel Antalya Lisesinde tamamladıktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2003 yılında mezun oldu. İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde FTR uzmanlığını aldı. 5 yıl boyunca Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesinde FTR Uzmanı olarak görev yaptı. 

Uzm. Dr. Ebru Ceylan bugünden itibaren Özel Akhisar Hastanesi’nde hizmet vermeye başlamıştır.