Özel Doğuş Hastanesi Müdürü Muhammed M. ÇAKIL ile Anlaşmalı Kurumlar Yetkilisi Yasemin YONCACI ve Akhisar Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim-İş) Başkanı Cem Kadir BEDİRHANOĞLU, Örgütlenme Sekreteri Turhan KIZILKAYA ve Hukuk Sekreteri Akın KARA’nın bir araya gelmesiyle Sağlık Protokolü imzalandı.

Yapılan sağlık protokolünün Akhisar Eğitim-İş Sendikası’na bağlı çalışanları  ve yakınlarını kapsadığını söyleyen Hastane Müdürü Muhammed M. ÇAKIL, “Sağlık hizmetlerinde hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarını benimseyen ve sürekli kendini geliştiren bir anlayışla 24 yıldır hizmet veriyoruz.  Bu anlayışla, birçok kurumla olduğu gibi Eğitim-İş Sendikası ile de anlaşmış bulunuyoruz. Ben hastane adına Cem Beye, Turhan Beye, Akın Beye, sendika yönetimi ve üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Cem Kadir BEDİRHANOĞLU da, “Biz Eğitim-iş Sendikası’nın temsilcileri olarak; sendikamıza üye değerli eğitimcilerimizin bu tarz imkanlardan yararlanmasını istiyoruz. Özel Doğuş Hastanesi ile sözleşmemizi yenileme nedenlerimizin en başında, hastaneden aldığımız hizmetlerden bugüne kadar memnun olmamızdır. Bunun yanında; özellikle son dönemlerde kurumsal bir yapıya kavuşarak ‘Hastaya Hizmet’ odaklı çalışıyor olmasıdır. Bende sendikamız adına Muhammed Beye ve hastaneye teşekkürlerimi iletiyor ve hayırlı olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.