Anlaşma kapsamında sendika üyeleri ve birinci derece yakınları hastanedeki sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecek.

Tek Gıda-İş Sendikası Manisa Şubesi’nde yapılan programa Özel Doğuş Hastanesi Müdürü Muhammed ÇAKIL, Anlaşmalı Kurumlar Yetkilisi Meltem TAŞKIN ve Sendika Başkanı Yavuz UÇKIRAN katıldı.

Tek Gıda-İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Yavuz UÇKIRAN, “Sağlık alanında verdiği hizmetlerle Manisa Bölgesinin İlk Özel Hastanelerinden biri olma sıfatını taşıyan Özel Doğuş Hastanesi ile kurumsal sağlık anlaşması imzaladık. Yapılan anlaşmayla birlikte sendika üyelerimiz ve birinci derece yakınları Hastanedeki sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecektir. Tek Gıda-İş Sendikası yönetimi adına, değerli kardeşim Muhammed Beye ve Meltem Hanıma teşekkür ederim" dedi.

Hasta odaklı ve kaliteli hizmet vermeye büyük önem gösterdiklerini ifade eden Özel Doğuş Hastanesi Müdürü Muhammed ÇAKIL ise, "Kurum anlaşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Manisa’da hatırı sayılır üyesi bulunan Tek Gıda-İş Sendikası ile kurumsal sağlık sözleşmesi imzaladık. Daha kaliteli hizmet ve daha memnun hasta hedefiyle hareket eden Özel Doğuş Hastanesi tıpta yeni bilgi ve uygulamaları yakından takip ederek modern teknolojinin son gelişmelerini bünyesinde barındırmaktadır. İnsan sağlığını her şeyin üstünde gören hastanemiz kamu, kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle kurumsal sağlık anlaşması yaparak; hastanemizin sunmuş olduğu imkanları daha fazla kişiye ulaşabilmek adına gerçekleştirmektedir. Bizde Tek Gıda-İş Sendikası ailesine hizmet vermekten ötürü mutluluk duyuyoruz. Ben de bu bağı kuran değerli Başkanımız Yavuz bey ve yönetimine teşekkür ediyorum." İfadelerini kullandı.