Kurulduğu günden bu yana insan odaklı sağlık hizmetleri vermeyi temel değer edinen Akhisar’ın ilk özel hastanesi olan Özel Doğuş Hastanesi, uzman hekim kadrosuna İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Davut DEMİRKIRAN’ı da dahil etti.

İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı Dr. Davut DEMİRKIRAN, 1973 yılında Siirt’te doğdu. İlköğretim ve Lise öğrenimini Van’da tamamladıktan sonra; Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olarak Ordu – Ünye Devlet Hastanesi’nde pratisyen hekim olarak görev yaptı. İç Hastalıkları İhtisasını Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde tamamladı. Sırasıyla; Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bursa Gemlik Devlet Hastanesi, SGK Bursa Bölge Müdürlüğü ve Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı olarak çalışan Dr. Davut DEMİRKIRAN; Özel Doğuş Hastanesi’nde hizmet vermeye başlamıştır.

Uzm. Dr. Davut DEMİRKIRAN; “Diyabet, Hipertansiyon, Böbrek Yetmezliği, Tiroid Hastalıkları (Guatr), Karaciğer ve mide rahatsızlıkları ve diğer tüm iç hastalıklarının tedavisi, hastaların takibi ve hastaların birebir eğitimleri konusunda Akhisar ve çevresine hizmet edeceğiz.” dedi. 

Dr. Davut DEMİRKIRAN; Özel Doğuş Hastanesi’ne gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Akhisar’da ve bölgede böyle uzun yıllar ayakta kalan  ve hasta odaklı çalışma prensibi olan bir sağlık kurumunda çalışmak benim için onur verici.” ifadelerini kullandı.

Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği ve Tabip Odası üyesi olan Uzm. Dr. Davut DEMİRKIRAN; İç Hastalıkları konusunda birçok araştırmada ve kongrede bulunmuştur.