Yaşam için Sağlık ilkesiyle hizmetlerine tüm hızıyla devam eden Mavi Hospital, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr. Süleyman Burak Munğan‘ı bünyesine kattı.

Mevcut kadrosunda bulunan Çocuk Hastalıkları Uzmanları Uzm.Dr. Mohamed Kasem, Uzm.Dr.Ayşegül Çiftçi ve Uzm.Dr. Khayala Aksezgin'in ardından Uzm.Dr. Süleyman Burak Munğan da Mavi Hospital’de meslek hayatına devam edecek.

 Uzm.Dr. Süleyman Burak Munğan 1987 Yılında Diyarbakır'da  doğdu. 2006 Yılında Aydın Adnan Menderes Anadolu Lisesinden mezun oldu. 2013 Yılında Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Sırasıyla Şanlıurfa İli Ceylanpınar İlçesi, İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Maltepe Üniversitesi Hastanesi ve Celal Bayar Üniversitesinde çalıştı. 27.12.2019 tarihinde Manisa Celal Bayar Üniversitesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlığını tamamladı. 23.03.2020 tarihinde Gördes Devlet Hastanesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak göreve başladı. 13.04.2020 tarihinden itibaren  Gördes Devlet Hastanesinde Başhekim olarak görev yapan Uzm.Dr. Süleyman Burak Munğan,31 Ağustos 2021’de bu görevinden ayrılarak Mavi Hospital kadrosuna dahil oldu.

Munğan, yaptığı açıklamada :”Bugün Mavi Hospital’deki görevime başladım. Bu aileye katıldığım için çok mutluyum. Akhisar ve çevresindeki tüm çocuklarımız için pazartesi ve Perşembe günleri gece polikliniğimiz de hizmet verecek. Şimdiden miniklerimiz ve aileleri ile tanışacağım için çok heyecanlıyım. Umarım sadece hasta-doktor ilişkisi değil, hastalarımla gerçek, büyük bir aile olabiliriz. Bunun yanında eğitimini aldığım emzirme danışmanlığı, bebek bakımı ve bebek masajı eğitmenliği ünvanımla beraber de yeni doğum yapmış annelere çok daha geniş kapsamlı yardımcı olabileceğim ve bu konuda hastanemizde tüm annelere danışmanlık hizmeti vereceğim.” ifadelerini kullandı.

Uzm.Dr Süleyman Burak Munğan yenidoğan izlemi, emzirme eğitimi, ek gıda ve beslenme, büyüme ve gelişme takibi, çocukluk çağı enfeksiyon tedavisi gibi birçok alanda hizmet veriyor.