Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasına katılan Akhisar Devlet Hastanesi En Centilmen Takım Kupasını alarak büyük bir başarı gösterdi.


Toplamda 22 Kuruluş takımının yer aldığı ve Akhisar Devlet Hastanesinin 6. olduğu turnuvada, Akhisar Devlet Hastanesi adına turnuvaya katılan Şafak Karayetim, Yusuf Örmüş ve Duran Okur başarı plaketlerini Devlet Hastanesi Başhekim’i Erol Karaca’dan aldı.


Başhekimlik makamında düzenlenen Ödül takdim töreninde Turnuva hakkında konuşma yapan Akhisar Devlet Hastanesi Başhekimi Erol Karaca sportif etkinliklere katılımlarının devam edeceğini bildirerek başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karaca, “ Öncelikle bize yaşattıkları bu onurdan dolayı sporcularımıza çok teşekkür ediyorum. Akhisar Devlet Hastanesi olarak turnuvaya katılmak bile bizim için çok heyecan verici bir duygu oldu. Zaten bu turnuvalarda önemli olan 1. lik değil katılmaktı. Bizde katıldık. Hatta Turnuvada ki en centilmen takım bile seçildik. Ayrıca bundan sonra Akhisar Devlet Hastanesi olarak bu tür sportif etkinliklere katılmaya devam edeceğiz” dedi.