‘Yaşam İçin Sağlık’ sloganıyla hizmetlerine hızla devam eden Özel Akhisar Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Bülent Kurtul göreve başladı.

Hizmet vermeye başladığı günden bu yana ‘Hep daha iyisini hedefliyoruz’ anlayışını benimseyen ve deneyimli hekimleri ile Akhisar ve bölge halkının ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetini kaliteli bir şekilde sunan Özel Akhisar Hastanesi, bundan sonra iki Genel Cerrahi Uzmanı ile hizmet verecektir.

Özel Akhisar Hastanesine gelmesiyle ilgili konuşan Opr. Dr. Bülent Kurtul, “Uzun yıllar Akhisar ve çevresine kendi kurduğumuz özel hastaneyle hizmet verdik. Yaklaşık 20 yıl boyunca nasıl şevkle hizmet ettiysek, bundan sonra da Özel Akhisar Hastanesi’nde aynı şekilde hizmet vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bülent KURTUL Kimdir?

1951 doğumlu olan Opr. Dr. Bülent Kurtul, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunudur. İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda ihtisasını tamamlayan Bülent Kurtul, Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimliği, Ağrı İl sağlık Müdürlüğü ve Akhisar Devlet Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak çalışmıştır. Daha sonra 1996 yılında Özel Doğuş Hastanesi’ni arkadaşlarıyla kuran ve yaklaşık 20 yıl Yönetim Kurulu görevlerini de yürüten Bülent Kurtul, 2 Ekim tarihinden itibaren Özel Akhisar Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak çalışacaktır.

Hasta memnuniyeti odaklı anlayışı ile kaliteli sağlık hizmetini hastalarına sunmaya özen gösteren Özel Akhisar Hastanesi, çok yakın zamanda faaliyete girecek olan ek hizmet binası ve hekim kadrosuna dahil edeceği güvenilir doktorları ile bu misyonunu geliştirmeye devam edecektir.