Özel Doğuş Hastanesi, Akhisar'ın Başlamış mahallesinde bulunan Ceyhan Karasoy Ortaokulu Özel Eğitim Öğretmeni Aslı TOPAK'ın başlattığı Akhisar'a Kitap Yağdıralım kampanyası ile başlayan Ceyhan Karasoy Ortaokulu yenilenme hareketine duyarsız kalamadı.

Sosyal Medya üzerinden konudan haberdar olan Kurumsal Pazarlama & Halkla İlişkiler Sorumlusu Cenk Yahya Kayserili, öğretmen Aslı Topak  ile iletişime geçip hastane olarak okula katkıda bulunmak istediklerini belirten Kayserili bu konuda ne yapılabileceğini sorması üzerine özel eğitim öğretmeni Aslı Topak ise okula ihtiyaçları olan ilkyardım dolabının alınması gerektiğini belirtti. 

Gerekli prosedürlerin tamamlanmasının ardından Kurumsal Pazarlama & Halkla İlişkiler Sorumlusu Cenk Yahya Kayserili Ceyhan Karasoy Ortaokulu'nu ziyaret ederek sağlık dolabını teslim etti.

Ziyaret esnasında konuşan Okul Müdürü Mustafa Ali Yılmaz; ' Gerek mahalle sakinleri, gerekse muhtarımız okulumuz için elinden geleni yapıyor. Ama maalesef ki bazen bu çabalar yetersiz kalıyor. Özel Eğitim Öğretmenimiz Aslı Topak hanım da okula faydalı olabilmek ve bir şeyler katabilmek adına böyle bir proje başlattı. Projeyi duyan vatandaşlarımız sağ olsunlar duyarsız kalmadılar. Değişik kitlelerden insanlar bize ulaşıp, öğrencilerimizin faydalanabileceği kitaplar ulaştırdı. Özel Doğuş Hastanesi de bu konuda duyarsız kalmayarak bize sağlık dolabı hediye etti. Bu da bizi mutlu etti' dedi.

Ardından söz alan Kurumsal Pazarlama & Halkla İlişkiler Sorumlusu Cenk Yahya Kayserili; ' Böyle güzel bir projeye kurum olarak katkı sağlamak bizi çok mutlu etti. Özel Doğuş Hastanesi olarak bundan sonraki süreçlerde de desteklerimizi devam ettireceğiz. Bu tür konularda duyarlı davranmak herkesin boynunun borcudur' dedi.