Akhisar ATSO Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Soma Devlet Hastanesi kalite denetim ekibi tarafından yapılan kurum içi çapraz kalite denetimi çalışanlar ve hastalar  rahatsız edilmeden, hizmet aksatılmadan başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Akhisar ATSO Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi/Hastane Yöneticisi Dt. Hüseyin TAVLI, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ümit ERASLAN ve Kalite Birimi çalışanları tarafından karşılandı.

Başhekimi/Hastane Yöneticisi Dt. Hüseyin TAVLI konu ile ilgili, olarak ‘’Kalite; Hastanelerde göstermelik değil, süreklilik arz eden hizmette yenilenme ve en güzelini sunma çalışmasıdır. Bir kuruluşun performansının gelişmesinde en önemli  ve tayin edici faktör insandır. Bir kuruluş başarıya iyi eğitilmiş çalışanlar ve yönetim ile çalışanlar arasında işbirliği neticesi ulaşır. Ayrıca Kalite; kuruluşun ürettiği hizmetten, kuruluşun kuruluş nedeni olan insanımızın tatminidir, verimliliktir, maliyeti azaltmaktır, tedbir almaktır, stratejik düşünmektir. Krize düşmemektir, esnekliktir, insana yatırımdır, sürekli geliştirmedir, gelecektir, çalışanlarca gösterilen saygı ve değerlerle vatandaşın memnuniyetini sağlamaktır, israfın önlenmesidir, vatandaşın beklentileri ile buldukları arasındaki farkı yok etmeye çalışmaktır. Sonuç olarak amacımız vatandaş ve çalışan memnuniyetine dayalı, sürekli kendi kendini yenileyen Bütünsel Kalite Yönetimi ya da Toplam Kalite Yönetimi anlayışına geçebilmektir. Bu konuda bizlere katkılarda bulunan başta Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olmak üzere bugün çalışmalarda bulunan Soma Devlet Hastanesi kalite denetim ekibi DT.  Hasan Zafer BİNGÖL’e Sayın Aslı ÖZGEN’e ve Sayın İlknur ÖZDEMİR’e ayrıca kurumumuzda kalite çalışmalarını yürüten, Sayın Emine ZEYBEL’e ve tüm çalışanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz’’dedi.