Spor Toto Süper Lig’de ilimizin tek temsilcisi olan Akhisar BelediyeSpor, 2017-2018 sezonu için Akhisar Özel Doğuş Hastanesi ile yeniden sağlık sponsorluğu anlaşması yaptı. 

Akhisar Özel Doğuş Hastanesinde yapılan sponsorluk imza törenine Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Ulusoy ve Akhisar BelediyeSpor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel katıldı. Karşılıklı atılan imzalar ile Özel Doğuş Hastanesi yeniden Akhisar Belediyespor'un sağlıkta sponsoru oldu.

Öncelikle, temsilcimiz AkhisarSpor’a destek vermekten onur duyduklarını belirten Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Ulusoy, “Mükemmel bir organizasyonun içinde olduğumuz için çok mutluyuz. Bu yıl şehrimize kazandırılacak olan stadyum ile birlikte AkhisarSpor daha çok taraftar desteğine kavuşacak ve umarım bu daha büyük başarıları beraberinde getirecek. Biz de her zaman olduğu gibi yine AkhisarSpor’umuzun yanında olacağız.” şeklinde konuştu.

Akhisar BelediyeSpor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, “Geçen yılda olduğu gibi bu yılda sağlık sponsorumuz Özel Doğuş Hastanesi oldu. Bu sponsorluk anlaşmasını imzalamamız bizim için çok değerli çünkü oyuncularımız hastanenin hizmetlerinden faydalanma şansına sahip olacak. Bu vesileyle hastaneye; Akhisar'a ve Akhisar BelediyeSpor'a faydalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Umarım önümüzdeki sezonlarda da birlikte çalışmaya devam ederiz.” ifadelerini kullandı. 

Akhisar Özel Doğuş Hastanesi ve Akhisar BelediyeSpor’la yapılan imza törenine ayrıca; Özel Doğuş Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Polat, Yönetim Kurulu Üyesi Uzm. Dr. Bülent İpek,  Akhisar BelediyeSpor Kulüp Başkan Yardımcıları; Latif Çakmak ve Harun Eryüksel ile yönetim kurulu üyeleri Süleyman İşçi, Mutlu Özdemir, ve Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar katıldı.