Akhisar Terziler Odası ile Akhisar Özel Doğuş Hastanesi arasında sağlık protokolü imzanarak ayakta ve yatakta tedavide %15 oranında indirimden faydalanacaklar.

Akhisar Terziler Odası Başkanı Sami Ekerbiçer, 210 Terziler Odası üyesi için Akhisar Özel Doğuş Hastanesi ile sağlık protokolü imzalayarak kaliteli sağlık hizmetine adım attı.

Yapılan protokolde imzaların atılmasının ardından Ekerbiçer; ‘Ülkemizde sağlık anlayışının özel ve devlet hastanesi elinde olduğunu ve artık ayrım yapılmaksızın gelir dağılımı belirtilmeksizin sağlık hizmetlerinin temel ihtiyaç haline geldiğini görülmesi ve Özel Hastanelerimizinde bu konuda ki özverili çalışmalarını kutlar başarılarının temennisini dilerim’ diyerek Özel Doğuş Hastanesi ile yapılan anlaşmanında Terziler Odası Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerine ve oda üyelerine hayırlı olmasını diledi.

Akhisar Özel Doğuş Hastanesi Kurumsal Pazarlama Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürü Yaşar Artar; ‘Değerli düşüncelerinizden dolayı teşekkürlerimi sunar Terziler Odası,Hastanemiz ve Akhisarımız için hayırlı olsun’dedi.