Akhisar Sarraflar ve Kuyumcular Yardımlaşma Derneği, Akhisar Özel Doğuş Hastanesiyle üyeleri için protokol imzaladı. 

Akhisar Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ulusoy, Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Cenk Yahya Kayserili ile birlikte Sarraflar ve Kuyumcular Yardımlaşma Derneği  Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu'nu ziyaret etti.

İmza töreninde konuşan Sarraflar ve Kuyumcular Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu;" Yapmış olduğumuz bu protokol, öncelikle Akhisar Sarraflar ve Kuyumcular Yardımlaşma Derneği'nin tüm üyelerini kapsıyor. Ayrıca almış olduğumuz bilgilerle doğrultusunda hastanede alınan yeni donanımlarla, ilave doktorla birlikte tüm Akhisar’ımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Başarılarının devamını diliyorum " dedi.

Basına bilgi veren Akhisar Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ulusoy;" Sağlık konusunda Özel Doğuş Hastanesinin Akhisar halkına yönelik son zamanlarda kamunun da taktir ettiği gibi hizmetin ulaşamayacağı hiçbir kitle, hiç bir kesim, hiç bir mahalle, hiç bir ova, hiç bir mezra kalmayacak.şekilde bir çalışma içerisine girdik. Bu kapsamda sivil toplum kuruluşları ve odalarımız bizim için çok önemli hastalarımıza ulaşmakta yaşayacağımız sıkıntıları odalarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla aşmayı düşündük. Bunda da isabetli karar verdiğimize şahit olduk. Bu kapsamda diğer odalarımızla yapmış olduğumuz protokolü Sarraflar ve Kuyumcular Yardımlaşma Derneği başkanımızla da imzalamak bizleri mutlu etti. Tabi ki her şeyden önce biz sağlıklı olarak hastanemize gelmelerini  isteriz. Tüm servislerimiz tüm polikliniklerimiz ve çalışan personelimiz, vatandaşlarımızın emrinde. Yaptığımız bu protokolün hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.