Akhisar Lokantacılar, Köfteciler ve Tatlıcılar Esnaf Odası, Özel Doğuş Hastanesi ile sağlık protokolü imzaladı.

Akhisar Lokantacılar, Köfteciler ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı Pınar Gören ile Doğuş Hastanesi Halkla İlişkiler birimi, Oda üyelerinin sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanacağı sağlık protokolüne imza attılar. 

Akhisar Lokantacılar, Köfteciler ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı Pınar Gören Özel Doğuş Hastanesinin tekrardan hizmete açılmasının önemini dile getirirken, “ Doğuş Hastanesi çok köklü bir kurum. Tekrardan hizmet vermesi çok kıymetli aynı zamanda birçok kişiye de ekmek kapısı olması da çok önemli. Üyelerimizin de böyle kaliteli bir hastaneden hizmet almaları ve bu hizmetten indirimli yararlanmaları bizim için kıymetliydi. Rabbim herkese sağlık versin fakat hastalık anında hizmet alacakları güzel bir yer olsun istedik. Sizlerde bizlere bu konuda yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Özel Doğuş Hastanesinin tekrardan hizmete açılmasında ve yeni projeler ile Akhisar halkına hizmet etmesini sağlayan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Akhisar Lokantacılar, Köfteciler ve Tatlıcılar Esnaf Odası Pınar Gören ile Halkla ilişkiler birimi yetkilileri oda üyelerinin sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanacakları sözleşmeyi imzaladılar.