Özel Doğuş Hastanesi ve Akhisar Koleji yönetimi, İdari Kadrosunu personellerini öğrencilerini ve öğrenci velilerini kapsayan sağlık protokolü imzaladı.

Akhisar Kolejinden Kurucu Tayfun Başaran, Kurucu Temsilcisi H. Vehbi 
Başaran, Genel Müdür Mesut Kemerli, Fen & Anadolu Liseleri Müdürü Ali Osman 
Orak, İlköğretim Kurumları Müdürü Ali Rıza Perese, Özel Doğuş Hastanesinden 
Kurumsal Tanıtım, Pazarlama & Halkla İlişkiler Müdürü Yaşar Artar, Kurumsal 
Pazarlama Sorumlusu Hilal Çetin, Tanıtım & Medya Sorumlusu Erkan Dursun' un 
katılımıyla sağlandığı imza töreninde taraflar daha önceden hazırlanmış olan sağlık protokolü sözleşmesini imzaladı. 

İmza merasiminin ardından konuşan H. Vehbi Başaran; ''Geçmişten bugüne kadar 
süre gelen zamanda dışarıdan biri olarak baktığımız da gerçekten çok ciddi atılımlar yapan, kadrosunu profesyonel kişilerden oluşturan daha dinamik bir yapı görüyorum. Eminim ki bundan bir yıl sonra kurum olarak çok daha büyük çok daha güçlü bir yapı olacak. Ayrıca Akhisar'da ihtiyaç duyulan branşlarda uzman hekim kadrosunu anında temin etmenizde bizler için avantajlı ve Akhisar halkı için çok büyük bir imkandır. Bu kadar kısa sürede bu kadar büyük işler başaran yönetim kurulu üyelerine ve hastane personeline teşekkür ediyorum'' dedi.

Daha sonra söz alan Yaşar Artar ise; '' Bu güzel düşünceleriniz, bu nazik misafirperverliğiniz için sizlere teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Dediğiniz gibi göre ve geldiğimizden bugüne kadar geçen kısa süreçte bizler önce sağlık zihniyeti ile yol aldık. Biz ve yönetim kurulumuz asla ticari mantalite ile hareket etmedik. Sağlık hizmetinin herkesin temel hakkı olduğu bilinci ile Akhisar ve çevresinde sağlığa ulaşma da zorluk yaşayan vatandaşlarımızın, zorluğunu el birliği ile çözme yolunda kararlı/yararlı adımlar attık. 

Randevulu hastalarımızın bizlere ulaşması noktasında ulaşım imkanı oluşturduk.
Bizim bugün sahip olduğumuz misyonumuz, gelecekteki vizyonumuzdur '' dedi.