Ev hanımı Seval Kaymak ve Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Osman Kaymak çifti 2020 yılına ilk çocukları olan Fatma Sena adını verdikleri bebeklerinin dünyaya gelmesinin mutluluğuyla girdiler. 

Fatma ve Recep Kaymak çiftinin  2 evladından biri olan Osman’ın ilk evladı kendilerinin ise ilk torunlarını kucaklarına almanın mutluluğunu yaşarken babaanne Fatma Kaymak “2 oğlundan biri olan ik göz ağrım  evladım canımın içinin su saatlerde yeni yılın ilk saatlerinde bir evladı oluyor. Çok mutluyuz, Allah’ım onu bize hayırlı eylesin rabbimden inşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun. Rabbim bize bunu gösterdi binlerce kez şükürler olsun. Rabbim ilk torunumuzu bize nasip etti, isteyen herkese nasip etsin heves eden herkese nasip etsin” dedi. 

Anneanne Emine,  Hasan Hüseyin Erdoğan ise 3. torunlarının dünyaya gelişinden çok mutluydular. 2020’nin ilk dakikalarında 3. torunlarının dünyaya geldiğine çok sevinen Anneanne Emine Erdoğan  ise “çok mutluyum çok sevinçliyim Rabbim  inşallah herkese nasip eder hayırlı olur hayırlı bir evlat. Bu benim 3. Torunum” dedi. 

Mustafa Kirazoğlu devlet hastanesinde özenle süslenen bebek odasına Dr. Tibet Koyuncu, Sağlık Bakım hizmetleri Müdürü Sema Artaç ve Başhekim Yardımcısı İbrahim Gürcan nezaretinde odasına getirilen 2020’nin ilk bebeği Fatma Sena’yı kucağına alan baba  çok büyük mutluluk yaşadı. 

Dr. Tibet Koyuncu, Sağlık Bakım hizmetleri Müdür Sema Artac ve Başhekim Yardımcısı İbrahim Gürcan, Kaymak ve Erdoğan ailelerine torunlarının sağlıklı uzun ömürlü olmasını dilediler ve Sağlık Bakım hizmetleri Müdür Sema Artac’ta dünyaya gözlerini açan bebeğe hoşgeldin diyerek “bende anne ve babaya gözlerinin aydın evlatlarının uzun ömürlü ve sağlıklı olmasını diler,hastanemiz adına kendisine çam sakızı çoban armağanı diyerek  Minik Fatma Sena’ya altını taktılar.