Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne bağlı Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) hastaları ve ailelerine yönelik Gölet'te  1 Mayıs günü piknik etkinliği gerçekleştirildi. TRSM sorumlu hekimi Psikiyatri Uzmanı Dr. Olga GÖKBULUT ve İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Psikolog Özlem DEMİRCİ tarafından düzenlenen organizasyona Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erol  KARACA'da katılarak destek oldu.

Psikiyatri Uzm. Dr Olga GÖKBULUT bu etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada;"Şizofren ve Bipolar hastaların topluma kazandırılmaları amaçlı T.C Sağlık Bakanlığı'nın bir projesi olarak il merkezleri ve büyük ilçelerde Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri açılmaktadır. Akhisar TRSM'de 1 Haziran 2016 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlamıştır. Bugün itibariyle merkezimize kayıtlı doksan bir hasta bulunmakta olup amacımız daha çok hasta ve  ailesine ulaşmak ve hizmet vermektir. 

Ağır psikiyatrik hastalıklar sadece hastaların değil hastaya bakım veren ailelerin de hayatını olumsuz yönde etkilemektedir. Bu sebeple Ocak-Mart 2017 tarihleri arasında Psikolog Özlem DEMiRCİ ile birlikte , ilgili ailelerden gönüllü hasta yakınlarına destek olmak amacıyla psikodrama terapisi uyguladık. Hedefimiz bu yöntem ile hasta yakınlarının hayatlarında oluşan kayıpları ve hastalığın getirdiği günlük hayatı zorlaştıran yüklerini azaltmaktı,bunu başardığımıza inanıyorum.Ayrıca psikodramanın yakınlaştırıcı etkisi ile aileler birbirlerini tanımış ve kaynaşmış olurlar. Terapiye katılan ailelerin arasında oluşan bu dostluğu , dışarıda da sürdürme istekleri temelinde 1 Mayıs günü piknik etkinliği düzenledik. Bu etkinliğe katılarak desteğini esirgemeyen Hastane Yöneticimiz Op. Dr. Erol KARACA ve ailesine de teşekkürlerimizi sunuyorum"dedi.