Saruhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Aydın ve bir grup Belediye çalışanı, Kızılay Kan Bağış Merkezi’ne kan bağışında bulundu.
Türk Kızılayı Manisa Kan Bağış Merkezi Doktorlarından Ayhan Öteyüzoğlu, Flebotomist Cansu Bağ ve Şerife Yılmaz ile Destek Personeli Kadir Dayan Kızılay Saruhanlı Şubesi’nde kan bağışı kabul etti.
Başkan Yardımcısı Aydın ve Belediye personeli bağış merkezine giderek kan bağışında bulundu. Gün içerisinde Saruhanlı’da toplam 40 ünite kan toplandı.
Dr. Öteyüzoğlu, kan bağışından dolayı Belediye personeline teşekkür ederek bağışlanan bir ünite kanın, 3 hastanın hayatının kurtarabilecek kadar önem taşıdığını belirtti.
Hasta ve hasta yakınlarının yaşadığı mağduriyetin giderilmesi için vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet eden Öteyüzoğlu şöyle dedi:
“Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Bir ünite kan 3 hastanın hayatını kurtarabilecek kadar önem taşıyor. 18 ile 65 yaş arasında ki kadınlar 12 ay içinde 3, erkekler ise en fazla 4 defa kan bağışında bulunabilir. Bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız gerek Manisa’daki Kızılay Kan Bağış Merkezi’ne gerekse ilçelerimizi dolaşan Kızılay Kan alma birimleri ve gezici kan alma ekiplerine müracaat edebilir. Bu konuda toplum olarak duyarlı olmalıyız.”
Dr. Öteyüzoğlu, önemli bir sağlık sorunu bulunmayan her vatandaşın kan vererek hayat kurtarabileceğini ifade etti.
Saruhanlı Belediye Personeli Kan Bağışladı
Saruhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Aydın ve bir grup Belediye çalışanı, Kızılay Kan Bağış Merkezi’ne kan bağışında bulundu.Türk Kızılayı Manisa Kan Bağış Merkezi Doktorlarından Ayhan Öteyüzoğlu, Flebotomist Cansu Bağ...
1
Baharı Beklerken Kış Geri Döndü
2
Akhisar Belediyespor 3 Gün İzinli
3
Kula’da Nisan Ayında Kar Şaşkınlığı
4
MHP Milletvekili Adayı Eryılmaz’dan Teşekkür
5
Turgutlu’nun Köylerine Kar Yağdı
6
AK Partili Başkanlar Kula’da Bir Araya Geldi
7
Roberto Carlos’a Yumurtalı Kutlama
8
CHP’liler İktidar İçin Yürüdü
9
45. Yıl Kutlamasına Ne Yönetici Ne Futbolcu Katılmadı
10
DSP'nin Manisa 2. Sıra Adayı Akhisar'dan
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:48

GÜNEŞ
08:12

ÖĞLE
13:28

İKİNDİ
16:10

AKŞAM
18:34

YATSI
19:53
SIRADAKİ HABER