Manisa Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Abidin Yatkın ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti.
Manisa Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Abidin Yatkın, ziyaret sırasında dernek ve faaliyetleri hakkında Vali Bektaş’a bilgi verdi. Yatkın, Derneğin Manisa Lisesi mezunlarını bir çatı altında toplayıp mezunlar arasında birlik ve beraberliği sağlayarak dayanışmayı arttırmak, Manisa Lisesi ve öğrencilerine sosyal, sportif, kültürel her türlü desteği vermek amacıyla geçen yıl kurulduğunu belirterek “Manisa Lisesi mezunlarının tümünü kapsayan bir derneğiz. Bir yıldır çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bugün en önemli sosyal çalışmamız olarak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Toplantı Salonunda birinci çalıştayımızı yapacağız. Konuşmacılar olacak ve katılımcıların görüşleri olacak. Çalıştayımızın amacı Manisa Lisesi’nin dünü, bugünü ve geleceği ile ilgili projeler üretmek. Sayın Valim bu toplantımızda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim.” dedi.
Vali Erdoğan Bektaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Manisa Lisesi mezunlarının birlik ve beraberlik örneği sergileyerek dernek çatısı altında buluşmalarının önemine işaret etti. Manisa ve Manisalıların yararına yapılacak her türlü etkinliği destekleyeceklerini ifade eden Vali Bektaş, başkan Abidin Yatkın ve yönetim kurulu üyelerine bundan sonra yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.