Kırkağaç’ın Karakurt Mahallesinde düzenlenen geleneksel mahalle hayrı büyük ilgi gördü.
Hayıra Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, 6. Jandarma Komando Er Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay Eyüp Sabri Kirişçi, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Kırkağaç İlçe Jandarma Karakol Komutanı Enver Gündüz, AK Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Ömer Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi Kırkağaç İlçe Başkanı Vedat Terdi, MHP Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, Kırkağaç İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Yalçınkaya, Kırkağaç İlçe Emniyet Müdürü Mithat Uysal, Manisa Medya TV Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Polat ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Öğle namazının ardından başlayan hayır, yenilen yemek ve yapılan konuşmalarla son bulurken, hayıra gösterilen ilgi Karakurtluları mutlu etti.
Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı hayır sonrası çok mutlu olduklarını söyleyen Karakurt Mahalle Muhtarı İdris Kat, “Geleneksel mahalle hayrımıza gösterilen ilgi bizleri çok mutlu etti. Başta Milletvekilimiz Recai Berber olmak üzere tüm davetlilere çok teşekkür ederim. İnşallah gelecek yıl daha büyük kapsamlı bir hayır düşünüyoruz. Allah hayırlarımızı kabul etsin” dedi.