Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili adayı Op. Dr. Tur Yıldız Biçer, Çocuk Esirgeme Kurumu ile başladığı doktorluk hayatının ardından milletvekilliği adaylık çalışmalarına da Çocukevini ziyaret ederek başladı.
CHP Manisa Milletvekili adayı Op. Dr. Tur Yıldız Biçer ve Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları başkanlığının heyeti Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ve Çocuk Evlerini ziyaret etti.
Resmi olarak ilk ziyaretini Manisa Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne gerçekleştiren Manisa Milletvekili Adayı Dr. Tur Yıldız Biçer, İl Müdürü Murat Konan ile yapmış olduğu görüşmede kurum hakkında detaylı bilgi aldı.
Biçer, "Tıp Fakültesinden mezun olduğum ilk günlerde Isparta’da o dönem adı ile Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı bünyesinde bulunan Çocuk Esirgeme Kurumunda salgın nedeniyle tarama yapmak için görevlendirilerek mesleğime ilk adımımı atmıştım. Bu kuruma karşı gönül bağım bambaşkadır. Göreve başladığım ilk günün heyecanını şuanda yeniden yaşamaktayım." dedi.
Biçer, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının yıllardan beri gerektiği ilgiyi görmediğini toplumumuz bilmektedir. 7 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında bu nadide kurumumuza Devlet Ana’nın şefkatli kollarını açacağız. Memleketimizin ve milletimizin bekasını oluşturacak olan evlatlarımıza gerek duydukları ilgiyi fazlası ile göstereceğiz." şeklinde konuştu.
Daha sonra Çocuk Evlerini ziyaret eden Dr. Biçer ve beraberindeki heyet burada çocuklar ile kucaklaşarak birlikte vakit geçirdiler. Biçer, “7 Haziran’da milletvekili seçildiğim takdirde yine ilk resmi ziyaretimi bu yuvamıza yapacağım ve onların haklarını bana yetki verildiği sürece canla başla savunacağım." dedi.
CHP’den 3. sıra Manisa Milletvekili adayı olan Dr. Tur Yıldız Biçer çocukevi ziyaretinin ardından diğer ziyaretleri için kurumdan ayrıldı.