Yunusemre Belediye Başkanvekili Gürkan Koyuncu, dün akşam uygunsuz şartlarda ekmek üreten ve bu ekmeklere hayvan yemi karıştıranlara karşı başarılı bir operasyon gerçekleştiren Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
Yunusemre Belediye Başkanvekili Gürkan Koyuncu, halkın sağlığını hiçe sayanlar ile hijyen kurallarına uymayanlara karşı Yunusemre Belediyesi ekiplerinin özverili ve gayretli bir şekilde çalıştığını söyledi.
Ruhsatsız, uygunsuz ve sağlıksız şartlarda üretim yapanlara karşı Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin titizlikle çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Koyuncu, "Yunusemre Belediyesi olarak halkımızın sağlığı bizim için çok önemli. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz başarılı bir operasyona imza atarak, bu şehri ve bu şehrin insanlarına karşı yapılan haksızlığa dur dediler." şeklinde konuştu.
Vatandaşların ruhsatlı ve sağlık açısından güvenilir yerlerden alışveriş yapmaları gerektiğini, açıkta satılan ürünlerden alım yapmamaları konusunda uyarılarda da bulunan Koyuncu, "Zabıta ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyorlar. Bundan sonraki çalışmalarında da Zabıta Müdürümüz Cengiz Şişmanlar’a ve ekibine başarılar diliyorum.” dedi.