Akhisar Musiki derneği Türk Sanat Müziği Korosu 2016 Yaza Merhaba Konseri TRT İzmir Radyosu Sanatçısı Şef Turgay Kızıltuğ önderliğinde Gölet Dev Öğrenci Amfi Tiyatro’da düzenlendi.

Akhisar Musiki Derneği’nin Amfi Tiyatro’da yapılan yaza merhaba konserine konsere Akhisar Belediye Başkan yardımcısı Ali Velestin ve eşi, çok sayıda vatandaş konseri izlemek için tiyatroyu doldurdu. Koro şefliğini TRT İzmir Radyosu Sanatçısı Turgay Kızıltuğ’un yaptığı gecenin ilk bölümünde koroda yer alan bay ve bayan koristler eserlerini seslendirdi.

Gecenin ikinci bölümüne TRT Ses Sanatçısı Gökhan Sezen damga vurdu. Birbirinden farklı şarkılarını seyirciler arasına inerek seslendiren Sezen’e, geceye katılanlar alkışları ile destek verdi. Sezen’in söylediği eserlere eşlik eden Akhisarlılar unutamayacakları bir gece yaşadı.

Akhisar’a ilk kez geldiğini dile getiren Sezen; “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bugün buraya Turgay Kızıltuğ ağabeyimin vesilesi ile geldim. İyi ki de gelmişim. Bu kadar coşku dolu bir atmosfer beni çok mutlu etti.” Dedi.