Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanlarının 1. Mezatına Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden Süs Tavuğu ve Bahçe hayvanı besleyen yüzlerce Hobici yoğun ilgi gösterdi.

Akhisar Kayalıoğlu Mahallesi Çınar 1 Kapalı Salonda düzenlenen Mezatta katılımcılara, kuluçka makinasından yumurtaya, tavuk yeminden süs tavuğuna bir çok hediye dağıtıldı. Türkiye’nin bir çok ilinden gelen Süs Tavukları ve Bahçe hayvanları Kayalıoğlı Çınar 1 kapalı Salonda düzenlenen mezatta satışa çıkarıldı. Özellikle Hobicilerin yoğun ilgi gösterdiği süs tavuklarının adedi 1000 TL ve üzeri rakamlara alıcı buldu.  Hobiciler, Light Brahmalar, Gold Brahma, Light Sussex, cronation sussex, buf playmon gibi cinslere aşırı ilgi gösterdi. 

Topi Kardeşler İşletme Sahipleri, Organizasyon için kendilerini tercih eden Manisa Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneğine ve Etkinliğe Türkiye’nin Çeşitli il ve ilçelerinden katılan Yüzlerce Hobiciye teşekkür ettiklerini, kendilerini geliştirmeye ve daha iyi hizmet vermek için çalışmaya devam edeceklerini belirttiler.