Kardeş Türküler, 22 Ekim'de Akhisar Açıkhava Tiyatrosu'nda müzik dünyasının iki büyük ismi olan Sezen Aksu ve Ara Dinkjian'ı sahnesinde konuk edeceği ancak son anda konser ile ilgili net bir açıklama yapılmadı. 

Kurulduğu günden bugüne halkların kardeşliği anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Kardeş Türküler; Anadolu, Balkanlar ve Mezopotamya'nın zengin kültüründen beslendiği şarkılarını seslendirirken, Sezen Aksu da bu konsere özel olarak oluşturduğu repertuvarıyla sevenleriyle buluşacak ve Kardeş Türküler'le birlikte Anadolu, Mezopotamya ve Trakya coğrafyasından seçtiği şarkıları seslendirecek. 

Sezen Aksu, Türkçe'nin dışında Kürtçe, Ermenice ve Karadeniz ile Trakya bölgesinden seçtiği şarkılarla Alevi deyişlerini sahnede icra ederken, ud ustası ve bestekar Ara Dinkjian'ın bestelediği "Ağladıkça", "Sarışınım", "Vazgeçtim" gibi şarkıları da Kardeş Türkülerle birlikte söyleyecek. 

İnce saz dünyasından eserleri Kardeş Türküler’le birlikte sunacak olan Ara Dinkjian da konserin diğer konuğu olacak sahnede yerini alacak.

Edinilen bilgiye göre ise bilet fiyatları 1. Kategori - 134.00 TL, 2. Kategori - 112.00 TL, 3. Kategori - 89.00 TL ,4. Kategori - 67.50 TL olarak satışa çıkacak. 

Önemli bir konu ise konser ile ilgili şuan yetkilerden açıklama bekleniyor.  Özel bir organizasyon şirketi tarafından yapılması planlanan konserin yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu oldu.

Resmi bilet satıcısı biletix.com'da konser bilgileri bulunuyor fakat bilet satın almak için daha sonra deneyin ibaresi yer alıyor.