Akhisarpress.com - Akhisar’ın tanınmış ailelerinden RAY SİGORTA acentesi Mustafa Tosun, emekli öğretmen Nazike Tosun’un ODTÜ mezunu biricik kızları Selen Tosun, Ankaralı Bilgisayar Mühendisi Serkan Ertan ile İstanbul’da tanıştı. Selin-Serkan çifti İzmir Balçova Termal Tesislerinde, Vali Mustafa Öğütçen Bahçesinde nikah ve düğün törenleri ile dünya evine girdiler. Antalya’ya balayına gittiler.

Tosun ailesinin Akhisar’dan gelen seçkin konukları, Ertan ailesinin Ankara’dan gelen misafirleri, Selen ve Serkan’ın İstanbul’dan gelen mesai arkadaşlarının katıldığı Nikah töreninde, Selen’in nikah şehitliğini,çocukluk, okul ve ev arkadaşı Pınar Erkal, Serkan’ın da amcası Zafer Ertan ile kardeşi Erkan Ertan yaptılar.

Tek kızları olan Tosun çifti bir de erkek evlat sahibi gibi tüm konuklarla tek tek ilgilenip tüm masaları dolaşıp teşekkür ederlerken, Selen-Serkan çifti ve arkadaşları pistte adeta kurtlarını döktüler.Gecenin geç saatlerine kadar devam eden nikah ve düğün sonrası genç çift balayı için Antalya’nın yolunu tuttular.