Haber Merkezi - Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan’ın eşi, Hebile Turhan öncülüğünde Manisa'nın ilçelerinde görevli polislerin eşlerinin katılımıyla düzenlenen birlik ve beraberlik çayı renkli görüntülere sahne oldu. İlçe dışından çok sayıda polis eşinin de katıldığı organizasyonda elde edilen gelirin şehit ailelerine ve de öğrencilere burs amaçlı kullanılacağı da belirtildi.

Dayanışma Etkinliğinin Sunumunu Polis Memuru Yasemin Ada'nın yaptığı etkinlik Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan’ın eşi, Hebile Turhan’ın konuşmasıyla başladı.

Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan’ın eşi, Hebile Turhan’ın yaptığı konuşmada şunları söyledi.Daha önce de çay partisi düzenlediklerini belirterek, amaçlarının polis vatandaş ilişkilerini en üst seviyede tutmak olduğunu söyledi. Turhan; Çay partisi düzenlemekteki amacımız, son derece stresli bir ortamda görev yapan polis arkadaşlarımızın güzide eşlerini, kadın polis arkadaşlarımızı ve görev yaptığımız ilçedeki kadınlarımızı Aynı çatı altında bir araya getirerek eğlendirmek ve stres atmalarını sağlamaktı. Etkinliğimize gelerek bizlere destek veren, çay partimize maddi manevi katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum ve de herkese yemeğimize katılan davetli hanımlarımıza teşekkür ediyor,iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Ardından Piyanist ve solistin birbirinden güzel hareketli şarkılar çalıp güçlü yorumuyla eğlenceye renk katarken düzenlenen etkinlik yaklaşık 3 saat sürdü.

Akhisar Belediyesi Gölet Büyük Salonu’nda düzenlenen etkinliğe İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin’nin eşi Ayşegül Çetin, Akhisar İlçe Kaymakamı Kamil Köten’in eşi Gülnaz Köten ve siyasi partili kadın kolları ve çok sayıda davetliler yer aldı.