Osmanoğlu Tekstil geleneksel hale gelen “Yaza Merhaba Pikniği’ni” 13 Haziran 2015 Cumartesi günü Manisa Süreyya Parkında gerçekleştirdi. 

Osmanoğlu Tekstil Bornova Merkez ve Akhisar Şube’nin tüm idari ve üretim personelinin bir araya geldiği piknikte eğlenceli saatler yaşandı. 

Osmanoğlu Tekstil Bornova Merkez Genel Müdürü Osman Erdoğan yaptığı konuşmada Osmanoğlu Teksti'lin bir işletmeden öte bir aile, bir kültür haline geldiğini, tüm birimlerin ve personelin uyum ve birlik içinde çalıştıklarını, gerçekleştirilen projelerle diğer firmalara örnek teşkil ettiklerini vurguladı. 

Üretim kalitesi ve radikal yönetim anlayışı ile farklılaşmayı ve hep bir adım önde olmayı prensip edindiklerini ifade eden Erdoğan, ekibiyle gurur duyduğunu belirtti. 

Osmanoğlu Tekstil üretim müdürü Atilla Bıyıklı’ya personelin yoğun ilgi ve sevgisi etkinlik boyunca göze çarptı. Üretimdeki üstün beceri ve deneyiminin yanında personel iletişimi konusunda da çok başarılı olduğu gözlenen Bıyıklı, yaptığı konuşmayla duygulu anlar yaşattı. 

Akhisar’ın saygın firmalarından Yiğit Tur’un da katılığı etkinlikte, firma sahibi Ömer Kılavuz, Osmanoğlu Tekstil’in Akhisar için büyük önem taşıdığını ve çözüm ortaklığı yapmaktan çok memnun olduklarını dile getirdi.

Kaliteli üretim yapmakla birlikte, personel motivasyonu ve bütünleşmesi için çeşitli organizasyonlar gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirten Osmanoğlu Tekstil Akhisar Genel Müdürü Cenk Çakar’ın teşekkür konuşmasının ardından etkinlik sona erdi.