Akhisar’da vatandaşlar 2009 yılında hizmete açılan ve her yaz aileleriyle tatil günlerinde yoğun ilgi gösterdiği Hüsnü Kahraman Akhisar Gölet Sağlıklı Yaşam Merkezi yerine yeni açılan Novada Alışveriş Merkezini tercih ediyor.  

Geçtiğimiz 22 Nisan’da hizmete açılan Novada AVM tatil günlerinde vatandaşların akın ettiği yeni uğrak noktası oldu. Mağazaların henüz tamamının hizmete açılmamasına rağmen Akhisar ve çevresindeki ilçelerdeki vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. 

Mayıs ayı sonuna kadar içindeki mağazaların tamamının hizmete açılacağı öğrenilen Novada Alışveriş Merkezi için görkemli bir açılış töreni yapılması bekleniyor. 

İddialara göre Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yada Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açılış programına katılacağı söylentiler arasında yer alıyor.

Merkez Esnafı Dertli

Novada AVM, Outlet olmasından dolayı birçok vatandaşın tercih sebebi oldu. Bu yüzden de Akhisar’ın merkezinde bulunan esnaflar müşteri kaybı yaşadı. Şuan AVM’deki tüm mağazalar açılmadığı halde ilginin büyük olması, merkez esnaflarını tedirgin ediyor.