Akhisarpress.com - Akhisar Kayhan Ergun Endüstri Meslek Lisesi Okul aile birliği geleneksel okula destek amaçlı çay partisini bu yılda Akhisar Gölet Düğün Salonunda gerçekleştirdi.

Pilav ve tatlı ikramının yapıldığı çay’da aileler doya sıya eğlenerek kurtlarını döktü. Çok sayıda kişinin katıldığı çay partisinde Okul aile Birliği Başkanı Hüseyin Kola katılımcılara teşekkür konuşması yaptı.

Hüseyin Kola konuşmasında, “Değerli ailelerimiz geleneksel olarak okulumuza yardım amaçlı düzenlemiş olduğumuz çay partimize hepiniz hoş geldiniz. Hepinizin bildiği üzere Çay partimizi her yıl düzenli olarak yapamaya çalışıyoruz. Bu partimizden gelen gelirler ile okulumuzun çeşitli ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Sizlerde sağolun bu tür yardımlaşmalarda hiçbir zaman geri kalmadınız. Elinizden geldiği kadar yardımlarınızı esirgememeye çalıştınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından aileler Piyanist Sado’nun çaldığı şarkılar eşliğinde doya sıya eğlendi. Çay partisinin sonunda ise çekilişler yapılarak hediyeler dağıtıldı.