Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in Akhisarlı olan danışmanı Merter KIRKMALI, gönlünü kaptırdığı İrlandalı güzel gelin Beatrice WHITE ile görkemli bir nikah töreni ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikah şehitliğini Meclis eski Başkanı Bülent ARINÇ, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet SEKMEN, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk MERSİNLİ ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk ÇELİK yaptı.

Akhisar, geçtiğimiz hafta sonu iş ve siyaset dünyasının bir araya geldiği, EGEA’nın organizasyonu ile gerçekleştirilen görkemli bir nikah törenine ev sahipliği yaptı.
Hüsnü Kahraman Kültür Parkı, Gölet Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen nikah törenine Meclis eski Başkanı Bülent Arınç, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in Akhisarlı olan danışmanı Merter Kırkmalı, gönlünü kaptırdığı İrlandalı güzel gelin Beatrice White ile görkemli bir nikah töreni ile dünya evine girdi.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’nın kıydığı nikahta genç çiftin şahitliğini Meclis eski Başkanı Bülent Arınç, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yaptı.
Nikah töreninde genç çifte evlilik cüzdanını veren  Meclis eski Başkanı Bülent Arınç, mutluluklarının bir ömür boyu sürmesi temennisinde bulundu.