Keyfi Sefa Dergisi bu sayısında kapak konusu olarak Soma Maden Kazasını ve ardında bıraktığı insanların yaşama tutunma mücadelesinde onlar için neler yapıldığını işledi. Bir yandan Kırkağaç, Soma ve Gölmarmara’da da dağıtılarak bölgeselleşmeye devam eden Keyfi Sefa Dergisi, Egea, MişMiş Kuruyemiş, (İstasyon Altı Pazar Pazarı Karşı Köşesi),  Hayal Kafe, (Sevgi Yolu), Ferdi Deren Kuaför Salonunda ve Piramit Dondurmadan temin edilmeye devam ediyor.

Keyfi Sefa Dergisi röportajlarına ilk olarak Ferdi Deren Berber Koltuğu Sohbetleri ile başlıyor. Ferdi Deren’in bu sayıda yer alan konuğu Akhisar ve zeytin sevdalısı Akhisar Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bahattin Alkın oldu. Soma Maden Faciasında eşini kaybettikten sonra şiir kitabı yazan Aliye Yıldırım Geriye Kalanlar başlığı ile yer almış. Bu sayıda tatların arkadaşlıklarını “Mutfakta Hayat Var” başlığıyla işlediği özel sayfanın konuğu yemek festivallerinin aranan yarışmacısı Yıldız Seyrek oldu. Asma yaprağında erikli enginar dolması tarifiyle okurlar yeni bir lezzetin kapısını aralayacaklar. 
Ardından Soma’da geriye kalanlar için neler yapıldığına göz atılmaya devam edilerek Soma Çocuk ve Gençlik Gelişim Derneği Başkanı Selami Özdemir yer almış. “Binlerce Muhteşem Güneş” başlığı altında işlenen röportajda bir umudun nasıl sürdürülebileceğine dair ipuçları yakalayacaksınız.
Ardından Soma’da markalı konut ve kamu çalışmalarına devam eden Mim Yapı’dan mimari anlayışlara ışık tutacak inciler bulacaksınız. 

Pınar Güney ile Şehir Gazinosu Aile Çay Bahçesi Sohbetlerine “Harmonia Band” müzik grubunun kurucuları olan Turgay Kızıltuğ, Güldehen Marmara ve Selçuk Gönüldaş renk verdi. Bu keyifli röportajda Harmonia Band ile ilgili çok güzel hayallerinin ve Türk Sanat Müziği’nin ideal yansımalarına şahitlik edeceksiniz. 

Mobil Keyf Coffee Sohbetleri’nde ise, Müziğin Unutulmuş Aktörü: Hüseyin Sarsılmaz başlığı altında bandoya dair bir röportajı keyifle okuyacaksınız. Son olarak Hakan Demir ile Gönülden Düşenler konuğu ise, genç şair Aziz Karataş oldu. Burada gerçek bir azim hikâyesinin hızla başarıya yol aldığını göreceksiniz.