Akhisar Kent Konseyi Kadın Meclisi 556. Çağlak Festivali sergi ve stant açan bayan esnafları ziyaret etti.

Akhisar da 556. Çağlak Festivalinde Akhisar Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkan Pınar Güney önderliğinde, yürütme kurulu ile birlikte Zeynep Gülin Öngör Kız Meslek Lisesi Kıyafet Defilesi ve Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesinin hazırladığı sergileri ziyaret etti. 

Kadın Meclisi Başkanı Pınar Güney ve yönetim kurulu stant açan bayan esnaflara ve bazı esnaflara ziyarete bulundu. Pınar Güney esnaflara festivalin hayırlı olmasını ve bereketli geçmesini diledi. Aynı zaman da Pınar Güney festival ile ilgili; “Geçen yıl üzücü bir olaydan dolayı Soma Maden kazasından dolayı 555. Festivalimizi kutlayamamıştık. Doğal olarak aradan 2 yıldır geçti ve Akhisarlı vatandaşlarımız Çağlak Festivali’ni özlemiş. Bizlerde bayanlar olarak açılan sergileri ve verilen emekleri tebrik ettik. Şimdiye kadar yaptıkları hizmetlerinden ve emeklerinden dolayı hepsini tebrik ediyorum. Aynı zamanda stant açan bayanlarımızı ziyaret ettik ve hem onlara hem de tüm esnafımıza Akhisar’ımıza 556. Çağlak Festivalimizin hayırlı olmasını diliyorum. Bolluk bereket içerisinde geçer inşallah.” dedi.

Akhisar Kaymakamı Kaan Peker’in eşi Funda Peker Kadın Meclisi üyeleri ile bazı stantları ziyaret etti. Sonrasında da Kadın Meclisi üyeleri ile sohbet etti.