Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Öğretmenliği bölümünde başlayan İrem Boz ile Özer Öztürk aşkı Akhisar ve Ankara’da yapılan çifte düğün ve nikahla zirve yaptı.

Akhisar’da fotoğrafçılık ile  yaptığı özel çekimlerle ve kurgularla özel günleri unutulmayacak anılar haline getiren  Özge stüdyo sahiplerinden Kadir Boz’un biricik  Müzik öğretmeni  kızı İrem ile Özer Öztürk’ün ilk düğün ve nikah törenleri Akhisar’da  Palm City Hotel’de, ikinci  düğün ve sembolük  nikah törenleri bir hafta sonra  Ankara’da Akman Rönesans Düğün salonunda  yapıldı. Akhisar’daki  düğün ve nikah töreninde  Boz ailesinin yakın dostları ve Öztürk ailesinin  birinci derece yakınlarının katıldığı gecede genç çiftin nikahlarını Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı kıydı. Bir hafta sonra Ankara’da yapılan  düğün töreninde  damadın ailesi  konuklarına unutulmaz bir gece yaşattılar. Ankara’daki  düğün’de İrem’in babası  Kadir Boz’u ve biricik İrem’lerini  ortağı Elif Şat ve eşi Erdem Şat, Özge  stüdyo personeli, Bayraktar ve Akyüz çiftleri yalnız bırakmadılar.

Akhisar ve Ankara’da yapılan düğün ve nikah törenlerinde, İrem-Özer çiftinin yine müzik öğretmeni arkadaşları, orkestrada görev aldılar. Geç saatlere kadar  birbirinden  değişik müziklerle konuklara unutamayacakları  geceler yaşattılar.Her iki düğünde de  Kadir Boz ile biricik kızı İrem’in  “Çökertme” oynamaları alkışlarla karşılandı. Genç İrem-Özer çifti Ankara’daki düğün sonrası  balayı için Antalya’nın  yolunu tuttular.