A Milli Takım'ın tecrübeli oyuncularından Hamit Altıntop, Macaristan'la oynanacak maç öncesi samimi açıklamalarda bulundu.

A Milli Futbol Takımı'nın tecrübeli oyuncusu Hamit Altıntop ise, maçın öneminin farkında olduklarını vurgulayarak, şunları söyledi: "Takım arkadaşlarım ve hocamızla mutluyuz. Maçın önemimin farkındayız. Bazı arkadaşlarımız bizimle olmayacak bu durum yeni oyuncular için de iyi bir fırsat olacak. Beklentilerimiz ilk baştan beri büyüktü. İstediğimiz puanları alamasak ve üzülsek de, önümüzde maçlar var daha. Yarın bu maçlara tekrar başlamak istiyoruz."Takım içinde hiçbir sorun bulunmadığını belirten Altıntop, "Hocamızla paylaştıklarımızı saha içinde uygulamaya çalışıyoruz. Maalesef kendimizi Türk futbolcusu olarak geliştiremiyoruz. 2006'da olumlu bir maç yapıp 2008'e katılmıştık. İnşallah yarın da olumlu bir maç olur. Maçın öneminin farkındayız. Yarın inşallah o başlangıcı yapacağız. Tabii ki bazı eksiklerimiz var. Oynayacak arkadaşlar için fırsat olacaktır. Umarım bu da yarın için olumlu olacaktır" dedi.

Akhisar örneği verdi

Basın mensuplarından gelen soruları da cevaplayan Hamit Altıntop, "Türkiye'de kendimizi geliştiremiyoruz. Burada söylüyorum kimse alınmasın ama Akhisar'a iki gol attığında kral gibisin." ifadelerini kullandı.

Hamit'e Twitter'da tepki yağıyor

Yazılan twitlerden bazıları;

"Ayrıca Akhisar'ı neden küçümsüyorsun. Belki ileride o takımdan biri milli takıma seçilecek."

"milii takim ve GS'deki futbolculari elestiiyo kendi sanki cok bisey yapiyomus gibi akhisar macinda iki gol atan kahraman oluyomus"

"Hamit Altıntop: Türkiye Ligi'nde kimse alınmasın ama Akhisar Belediyespor'a 2 gol atınca 'Kral' oluyorsunuz. Maalesef gerçekler böyle değil."

"Hamit Altintop: "Akhisar'a 2gol atan kral oluyor" Umit Özat'a bu defa katiliyorum, Hamit Burak'i kastetmiyor, O Turk Futbolundan bahsediyor!"

"Hamit ALTINTOP : "Türkiye'de kendimizi geliştiremiyoruz. Kimse alınmasın ama Akhisar'a 2 gol attın mı Kral gibisin." YAZIK!"

"Hamit Alex'e, Burak'a b*k atacağına futboluna baksın. Hamit: "Akhisar'a 2 gol attığında kralsın"

"Hamit e bak burak a çok fena laf sokmuş akhisar a 2 gol atan kral oluyor =) hahahaha"

"Hamit Turkcesinin zayifligina kurban olmus gibi, o ornek akhisar degil baska bi takimda olabilir aklina ilk geleni soylemis sanki."

"Hamit orda kimse yanlis anlamasin derken Akhisar takimini kastetti, ama anlayana"

"Yeah bence de. Akhisar diyip örneklemesinin kötü tarafa çekilebileceğini Türkçe'sinin yetersiz olmasından bilmiyor bence."

"Akhisar diyip anlatmak istediğini o şekilde dile getirmesinin daha farklı yerlere çekileceğini bilememiştir bence."

"şakası bi yana, mesele akhisar'a veya başka takıma kaç gol attığın değil. kapasiten kadar oynayıp oynamadığın."

"akhisar'a 2 gol atınca da kral olursun o da çok önemli küçümsemek yanlış. ama genel olarak türk futbolcusu mental olarak çok yetersiz"