Bu yıl ikincisi düzenlenen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe katılanlar, ATD Akhisargücü Masterler yönetim kurulu,  ünlü isimler Yılmaz Vural ve Sinan Engin gecede bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Spor neredeyse biz de oradayız. Amatör sporun içindeki her birey Türk sporunun gerçek kahramanlarıdır" dedi.

Bayraklı Belediyesi önemli bir spor etkinliğine ev sahipliği yaptı. Ege Masterlar Federasyonu; 2. kuruluş yıl dönümünü ve Masterler Gününü Havuz Düğün Salonunda düzenlenen dayanışma gecesiyle kutladı. Etkinlikte spora destek verenlere teşekkür plaketi verildi. Başkan Karabağ, geçirdiği rahatsızlık sonucu felç kalan Galatasaray ve milli takımın efsane futbolcusu Erhan Önal'a plaket verdi. Karabağ, "Bir Galatasaraylı olarak size bu ödülü vermekten dolayı gurur duyuyorum, sizi unutmuyoruz, siz de bizi unutmayın" dedi.
 
NEREDE SPOR VARSA ORADAYIZ...
 
Bayraklı Belediyesi Havuz Düğün Salonu'nda geniş katılımla düzenlenen etkinlikte konuşan Başkan Karabağ, “Yine burada ilkleri hep beraber yaşıyoruz. Sizlere ev sahipliği yapmaktan, spora ömrünü vermiş, gönlünü vermiş, cebinden parasını vermiş, zamanını vermiş sevgili dostlarımla birlikte olmaktan onur duyuyorum, gurur duyuyorum. Sporla uğraşan insandan zarar gelmez. Çünkü sporu seven insan, insanları seviyordur, insanlığı seviyordur, kalbi iyilikle doludur. Ben de yıllarca amatör kulüp yöneticiliği yapmış bir kardeşinizim. Bu işin nelere mal olduğunu, çilesini yaşamış bir insanım. Belediye başkanı olur olmaz yaptığım ilk işler spor sahaları, tesisleri oldu. Çünkü onun çilesini biz amatör kümede çok yaşadık. Ve bir meselemiz daha var. Biz bu kulüp yöneticiliği yaparken şiarımız şu oldu; kulübümüzde Türk bayrağımız asılı olsun, Atatürk resmimiz asılı olsun ve bu resimler asla inmesin istedik. Biz gençliğe böyle yön vermek istedik. Özellikle amatörde bir spor kulübü yöneticisi olmak, sağlık ocağı, bir okul yapmak kadar önemlidir. Çünkü spora yönlendirdiğimiz özellikle gecekondudaki, kırsaldaki yoksul aile çocukları kötü alışkanlıklardan kurtulan çocuklar olmuştur. Amatör sporun içindeki her birey Türk sporunun gerçek kahramanlarıdır. Hakemleri, yöneticisi, hocası, hepsi... Cebinden para verip, futbol maçlarına spor müsabakalarına oyuncularını götüren her arkadaşımı alınlarından öpüyorum ve kutluyorum. Bundan sonraki süreçte sporu bıraktıktan sonra aktif spor hayatı sonrasında bu işi devam ettiren Masterlar takımları kurup, bir federasyon oluşturan futbol aşıkları arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Bütün tesislerimiz mastarların emrindedir. Salonlarımız emrindedir. Nerede futbol, spor varsa biz oradayız. Gönlü spordan yana olan başkanlarımızın çoğalmasını istiyorum. Onlarla gurur duymak başka türlü olmaz" dedi.
 
"İZMİR, FUTBOLDA HAK ETTİĞİ YERE GELECEKTİR"
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise, "Dileğim ve temennim, 1. ligde mücadele eden Göztepe ve Altınordu kulüplerimizi şampiyon olarak İzmir'den süper lige göndeririz ve bu başarı bizim için milat olur. Bu başarılar sayesinde inanıyorum ve diliyorum ki, İzmir'deki bütün stat sorunları da çözülecek ve Futbol İzmir'de hak ettiği yere tekrar gelecektir" diye konuştu.
 
HERKES İÇİN FUTBOL
 
Ege Bölgesi Masterler Federasyonu Başkanı Recep Çolak, da "2 yıl önce yola çıktık. Sizlerden aldığımız güçle ilerliyoruz. Misyonumuz her yaştan herkes için futbol anlayışını yaygınlaştırarak, toplumumuzun her kesimine ulaştırmak olmuştur. Bu kapsamda bizi her alanda destekleyen başta Başkanlarımız Hasan Karabağ ve Olgun Atila olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.
 
"HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM
 
Son olarak konuşan Beşiktaş’ın futbolcusu, yöneticisi ve spor yorumcusu Sinan Engin, kısa konuşmasıyla salonu kahkahaya boğdu. Engin, Bugüne kadar böyle sıcak bir ortamda bulunmadığını belirterek, Bayraklı'nın misafirperverliğinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Hasan Karabağ ve spora destek veren herkese teşekkür etti.
 
ETKİNLİĞE KİMLER KATILDI
 
Havuz Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ünlü teknik adam Yılmaz Vural, Beşiktaşlı eski futbolcu, yönetici ve spor yorumcusu Sinan Engin, Antrenör Engin Altın, Ege Bölgesi Masterler Federasyonu Başkanı Recep Çolak, Altay, Altınordu, Manisa, Buca ve Karşıyaka futbol takımları teknik direktörleri, eski hakemlerden Yunus Yıldırım, İsmet Arzuman, Mustafa Çulcu, Mustafa Arslan, Reşat Çağan, Aykut Gümülü, Satılmış Kavacık, Yusuf Erdem bir çok ünlü eski futbolcu, hakem, antrenör ve yöneticiler ile Masterler takımları katıldı.