Akhisar Belediyesi öncülüğünde Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası, Akhisar Ticaret Borsası, TYH Tekstil, Akhisar Esnaf Odaları ve Marka Fabrika Reklam Ajansının sponsorluğunda düzenlenen festival çerçevesinde İkinci Nakliye caddesi 19 sokak üzerindeki etkinlik alanında  Özellikle modayı yakından takip eden Akhisarlıların ilgi duyduğu programda iki önemli sunucu yer aldı.
“Stil ve Moda Söyleşisi” festivale damga vururken Söyleşide Grafik Tasarımcısı ve TYH Tekstil İstanbul Tasarım Ekip Sorumlusu SertanArbalı ve Moda Tasarımcısı TYH Tekstil hızlı moda satın alan müşterilere yönelik tasarım ekip lideri Bilge Bulut’un konuşmacı olarak katıldı.

Söyleşi öncesi konuşma yapan Akhisar Belediyesi Sana Atölyesi Sorumlusu Umut Ak; “4. Akhisar Alışveriş Festivali’nde “Stil ve Moda Söyleşi” sinde sizlerle bir arada olmaktan mutluyuz. Alışveriş Festivali kapsamında ilk kez bu sene stil günlerine yer verdik ve iki değerli konuğumuz bizlerle birlikte. Bizleri kırmayarak söyleşiye destek veren Tekstil yatırım yönetim kurulu başkanı Mehmet Kaya’ya ve Tekstil yatırımın değerin iki uzmanı, bizleri yalnız bırakmayan değerli katılımcılara teşekkür ederiz” dedi.