Haber Merkezi - Akhisarspor Taraftarları Derneği, Akhisar’da 16 ay görev yapan ve tüm Akhisarlıların gönlünü kazanan Akhisar İlçe emniyet Müdürü Mehmet Turhan'a veda yemeği düzenledi.

Lale Lokantası ikinci katında düzenlenen veda yemeğinde Dernek başkanı Nihat Uz, eşi Meral Uz, Akhisar Gücü Futbol Takım kaptanı Emin Kökçü, Emniyet Müdürü Mehmet Turhan'a Plaket ve çeşitli hediyeler verdiler. Akhisarspor Taraftarları Derneğinin hazırladığı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan'ın Akhisar’daki 16 aylık çalışmalarından oluşan 17 dakikalık sinevizyon gösterisini veda yemeğine katılan davetliler ayakta alkışladılar.

Duygusal anların yaşandığı veda yemeğine, İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Demiray, İlçe Jandarma komutanı Yüzbaşı Sebahattin Bolat, Akhisarspor Taraftarları Derneği başkanı Nihat Uz, Yönetim kurulu üyeleri ve Akhisar yerel basın mensupları katıldı.

Akhisarspor Taraftarları Derneği yönetim kurulu üyesi İsmail Atar'ın açış konuşmasından sonra yemekte konuşan Emniyet Müdürü Mehmet Turhan;" Nihat Başkan benim kardeşim, gibidir hepiniz biliyorsunuz. 26 senedir polis üniformasını giyiyorum ve 18 seneyi mesleğimde bitirdim. Akhisar'da 16 Ay çalıştım ben hayatımda böyle bir 16 ay yaşamadım. Sizi unutmaktan bahsediyorsunuz böyle bir şeyin söz konusunun olacağını hayal etmenize şaşıyorum. Sizleri çok seviyorum diyerek sözlerini tamamladı.