Akhisarpress.com - Akhisar’da Sakatçılık yapan Rasim Yılmaz Fenerbahçe maçı için Akhisar’dan ayrılmadan Akhisar Belediyespor yönetimine, teknik ekibine ve futbolcularına Erzurum’un meşhur Çağ Kebabı ziyafeti verdi.

Ahmet Cebe, Buruno ve Bilal çağ kebabı çevirmesinin tezgahına geçip arkadaşlarına kebap kestiler. Kaptan Emrah Çağ Kebabı ziyafeti veren Rasim Yılmaz’ın torunu Selin Demir’e Akhisar Belediyespor forması hediye etti.

Başkan Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyeleri, Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve yardımcıları, tüm futbolcuların katıldığı Ç ağ Kebabı ziyafetini veren Rasim Yılmaz’ teşekkür eden başkan Eryüksel, “Akhisarlı iş adamlarının, esnafların takımızın her zaman yanın bulunmalarına, gösterdikleri ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Cuma günü süper ligin lideri Fenerbahçe ile yapacağımız maça büyük moralle gidiyoruz.” Ziyafeti veren Rasim Yılmaz, “Davete icabet ettiğiniz için bende sizlere, hocamıza ve futbolcularımıza ve soframıza gelen dostlarımıza teşekkür ederim. İnşallah İstanbul’dan başarılı sonuçla gelirsiniz.” dedi.

Çağ kebabı ziyafetine İbrahima Sonko ve Niasse’nin ülkesi Senegal’in Bignona şehrinden mahalle arkadaşları Nazillispor’la anlaşan Djibril Gueye’de katıldı.