Türkiye’nin Gıda devi Baktat’ın Akhisar’da 2009 yılında kurulan zeytin ve zeytinyağı fabrikası tüm çalışanlarıyla geleneksel piknikte bir araya geldi.

2009 yılında Akhisar’da kurulan ve yönetimi Bak kardeşlerden Ali Baklan ve oğlu Uğur Baklan tarafından yönetilen Baktat, toplam 70 çalışanıyla Soma’nın Yağcılı Mahallesinde bulunan Su Çıktı mesire alanında geleneksel pikniğini düzenledi.

Pikniğe Savaştepe Kaymakamı Mehmet Yüce, Baktat yönetim kurulu başkanı Ali Baklan, yönetim kurulu başkan yardımcısı Uğur Baklan, Sungurlu ve Savaştepe Baktat Dinlenme Tesisleri işletme sahibi Kadir Akbulut ve toplam 70 Baktat çalışanı katıldı.

10. YILI TAMAMLAYAN PERSONELE PLAKET

Piknikte Baktat’ta 10.yılını tamamlamış personellere teşekkür plaketi verildi. Plaketlerini Ali Baklan, Uğur Baklan, Savaştepe Kaymakamı Mehmet Yüce ve Kadir Akbulut takdim etti.

Sonrasında piknikte orkestra Çağlar ve Mesut’un eşsiz müzik ziyafeti eğlence ve halaylar çekerek, zeytin sezonu öncesi moral depoladılar. Ardından kura ile şanslı personellere çeşitli hediyeler verildi.

Zeytin ve zeytinyağı sektöründe Türkiye’de ve dünyada birçok marka ile çalışan Baktat, 2021 sonunda da salça ve sos fabrikasının inşaatının bitmesiyle bu alanda da üretimi devreye alacak.