Akhisar Ticaret Borsası Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı konser etkinliği Akhisar Belediyesi Sinema salonunda yapıldı. 

Müzik öğretmeni Rengül Yazgan Altay’ın hazırladığı konser etkinliğinin sazlarında TRT İzmir Radyosu Saz sanatçıları yer aldı. Altıeylül Ortaokulu öğrencilerinden oluşan koro salonu dolduran müzikseverlerden büyük beğeni topladı.

Konser öncesi konuşma yapan Altıeylül Ortaokulu müdürü İsmail Yalturak; “Aynı amaç ve sözlerle birlikte olduğumuz, mutlu yüzlerin gülen gözlerin ve sevgi dolu kalplerin bir arada olduğu okulumuz öğrencilerinin hazırladığı bu güzel konserimize hepiniz hoş geldiniz. Okulumuz öğretmen ve öğrencileriyle beraber daha yeniye daha yükseğe olarak belirlediğimiz vizyonumuz çerçevesinde öğrencilerimizi bir taraftan bir üst öğretim kurumlarına hazırlarken, bir yandan da çeşitli sosyal, kültürel, sportif etkinliklerine katılmalarını ve görev almalarını sağlamaktayız. Bu etkinliklerden biri olan bu geceki konsere öğretmen ve öğrencilerimiz büyük bir özveri ile hazırlandılar. En iyisini yapmak için gösterdikleri gayrete bizzat şahidim. Çok yoruldular ama başardılar. Sizlerin de çok beğeneceğinize ve gurur duyacağınıza yürekten inanıyorum. Bu konserin hazırlanmasına emeği geçen başta müzik öğretmenimiz Rengül Yazgan Altay’a, öğrencilerimize ve bizi kırmayıp bu geceye katkı sağlayan TRT İzmir Radyosu Saz sanatçısı dostlarımıza teşekkür ediyorum. Siz değerli dostlarımıza konserimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı minnettarız.” Dedi.