Akhisar Aksek Sevgi Çocukları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 3 Aralık Dünya Engelliler gününde yaptıkları muhteşem gösterinin ardından 5 Aralıkta da her yıl düzenledikleri geleneksel yemeklerini bu yıl Çınar Wedding Kayalıoğlu Tesislerinde yer sahibi TOPİ KARDEŞLER’in katkılarıyla düzenlediler.

Akhisar Aksek Sevgi Çocukları Derneği Başkanı  yönetim kurulu üyeleri Engelli çocuklar ve ailelerini kapıda karşıladılar. Yönetim Kurulu üyelerinden Mustafa Bayraktar gecede yaptığı konuşmada Potokol üyelerinin geceye katılmamasının kendilerini üzdüğünü söyledi. Dernek olarak 20 yıldır engellilere hizmet ettiklerini ifade eden Bayraktar, "Biz bundan tam 20 yıl önce devletin daha engellilere hiç bir yardım ve destek vermediği zamanlarda bu işe koyulduk ve Engellilerimizin engellerini ortadan kaldırmak için gece gündüz çalıştık. Bu çalışmaları bizimle beraber yürüten ve herdaim destek olan kurucu Başkanmız Halil Hatip geçen günkü gecemizde bize üzücü bir sürpriz yaparak istifa edeceğini söylemişti. Bu bizi gerçektende derinden üzdü. Ancak kendisine saygımız ve sevgimiz sonsuzdur. Bizler bu özel çocuklarımızı sevindirmek için çaba sarfediyoruz. Çocuklarımızın büyük bir özveri ile hazırladığı gösteri gecemizde ve bu yemek gecemizde protkol üyelerini görmemiz bizler derinden üzdü. Bize destek veren ve emeği geçen bütün herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle Topi kardeşler Genel Müdürü Mehmet Çaldiri'ye bizi burada misafir ettiği için çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bayraktar Bu yıl ki hazırlanan gösteri programında öğrencileri gösteriye hazırlayan kurumun beden eğitimi öğretmeni  Sayın Filiz Biçerer, kostümleri hazırlayan Sayın Yıldız Ural, kısa film çalışmasından dolayı Sayın Kadir Boz , Kurum Müdürü Sayın Nuray Bayraktar ve emeği geçen kurum öğretmenleri ve personelini sahneye davet ederek bir kez daha teşekkür etti.

Ardından  Kadir Boz ve Stüdyo Özge ekibi tarafından hazırlanan kısa film gösterimi gerçekleşti. Ayrıca gecede özel çocuklara yaptığı desteklerin anısına Sayın Mükerrem Kirazoğlu’na plaket verildi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde çocuklar ve aileleri müzik eşliğinde  kendileri için hazırlanan yemeklerini yediler ve gece boyunca doyasıya eğlendiler.