Mustafa ÖZDEMİR (APHA)

 

Manisa bölgesi Veteriner Hekimler Odasına kayıtlı Akhisarlı Veteriner Hekimler aileleri ile birlikte, Gülbeyaz-ı Ziyafet Restaurantta iftar yemeğinde buluştu.


Akhisar’da 65 üyesinin bulunduğu Manisa Bölgesi Veteriner Hekimler odası 6 yıldır 15 ilçede hizmet veriyor. İftar yemeğinde konuşan Oda Genel Sekreteri Merter Yıldız; “Odamız 2007 yılından buyana faaliyet göstermektedir ve 2012 yılı itibari ile 320 üyemiz mevcuttur. Veteriner hekimlerin mevzuatlara uygun ve sağlıklı hizmet vermeleri, sosyal haklarını da gözetmek kaydıyla bir çok konuda odamızın öncülüğünde uygulama yapmaktadır. Kendi Oda üyelerinin yanında Türkiye’nin her ilinden katılımcı kabul ederek her türlü mesleki geliştirme kursları düzenlemek ve yeni mezun veteriner hekimlere gerekli olan belgelerini de düzenlemektedir.


Geleneksel iftar yemeklerimizi, Salihli’den sonra bugün de Akhisar ilçemizde gerçekleştiriyoruz ve yarın da Manisa merkezde yapacağız. Bu yıl hep birlikte yine meslektaşlarımız ile Ramazan coşkusunu yaşamayı hedefledik. Burada esas gayemiz meslektaşlarımızı bir araya getirmek, birlikte Ramazan ayına yakışır bir şekilde iftar yemeği yemektir. Bunların yanında bölgedeki sorunlarımızı hep bir arada yemek sonrasın paylaşabilmek ve paylaşımı arttırabilmektir. Çünkü Ramazan’ın özelliği paylaşmak ve bu paylaşımları olabildiğince güçlendirmektir. Meslektaşlarımızın arasındaki bağı ne kadar kuvvetlendirebilirsek o kadar güçlü olacağımıza inanıyoruz “dedi.


İftar yemeği programına, Manisa Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı ve aynı zamanda Manisa Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasa Eryılmaz, Akhisar İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Akif Şenyürek, Genel Sekreter ve VETKOOP Yönetim Kurulu Başkanı Merter Yıldız, muhasip üye ve Manisa ili Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Doğan Ensivri, Manisa Süt Birliği Başkanı Ulvi Murat Tunca ve Keskinoğlu ARGE ve Satın Alma Müdürü Pınar Kökçü Mustafaoğlu’ndan oluşan yönetim kurulu üyeleri ile Ziraat Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.